JOBBA HOS OSS

VI SÖKER SVERIGES STÖRSTA TALANGER
INOM BRAND EXPERIENCE

LEDIGA TJÄNSTER

Vi är alltid på jakt efter nya talangfulla kollegor. När vi är ute efter något specifikt så listar vi de öppna positionerna på denna sidan. Håll utkik!

Även om vi inte skulle ha några aktiva annonser välkomnar vi dig att höra av dig till info@occasion.se om du vill arbeta med oss. Så kanske vi kan börja med att ses över en kaffe.

Vi söker nu en Senior projektledare till vårt härliga produktionsteam.
Vill du bli en del av Occasion – en prisbelönt byrå där vi är en skön mix av medarbetare – alla med olika bakgrund och erfarenheter. Vi har vårt ursprung från corporate events och våra kollegor kommer framförallt från event- och kommunikationsbranschen, antingen från byrå- eller kundsidan. Vad som förenar oss är vår strävan i att skapa unika upplevelser i världsklass som engagerar både medarbetare och slutkunder.
Vi söker dig som är van att driva komplexa projekt och stora konton. Du har tidigare erfarenhet från en brand experience-byrå eller relevant bakgrund som exempelvis Senior Projektledare/Account Manager på byrå eller annan ansvarig roll på kundsidan.
Att vara projektledare på Occasion är ett utvecklande och utmanande jobb. Du kommer bli del av ett prestigelöst team med hög ambitionsnivå. Projekten ställer stora krav på din ledarskapsförmåga och drivkraft och inte minst din förmåga att vara rådgivande och hitta effektiva och kreativa lösningar.
Som Senior Projektledare på Occasion uppskattar du struktur och tydliga processer. Projektens karaktär gör att du förväntas sitta tillsammans med kunders ledningsgrupper och diskutera hur de ska tolka sin affär samt förmedla sitt kommunikativa budskap med mötet som viktigaste verktyg. Till din hjälp har du ett team bestående av produktionsledare, kreativ producenter och innehållsproducenter, copy och AD. Occasion utför uppdrag över hela Sverige samt har ett flertal genomföranden utomlands varje år. Resor kan därför förekomma i tjänsten.
ERFARENHET
Erfarenhet av att ansvara för och genomföra kommunikationsprojekt.
Relevant bakgrund som exempelvis senior projektledare på byrå eller annan ansvarig roll på kundsidan.
Minst tio års sammanlagd yrkeslivserfarenhet varav fem i relevant position för denna tjänst.
KOMPETENS
Relevant akademisk utbildning med fokus på projektledning och/eller ekonomi/marknad/kommunikation.
Affärsmässig förståelse.
Stark strategisk förmåga med ett pragmatiskt synsätt.
God ledarskapsförmåga.
Tjänsten är en heltidstjänst, lönesättningen är individuell och vi tillämpar en attraktiv ersättningsmodell. Skicka din ansökan samt eveutella frågor till Lovisa Agardh, lovisa.agardh@occasion.se, 0761-050713
Intervjuer sker löpande, tillträde snarast möjligt. Alla ansökningar oh kontakter behandlas ytterst konfidentiellt.
Vi ser fram emot att höra av dig!
Vi är alltid intresserade av att ta emot praktikanter här hos oss. Är du intresserad av att testa dina färdigheter på en av Sveriges ledande brand experience byråer? Att vara praktikant hos oss innebär mycket eget ansvar och möjligheten att arbeta i skarpa projekt. Vi har duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.
Vi kan ta emot praktikanter inom följande områden:
– Konceptkoordinator
– Körproducent
– Produktionsledning
– Filmklippning och rörlig grafik
Vid intresse av praktikplats, kontakta Linda Holmgren, linda.holmgren@occasion.se