Project Description

KLARNA, KICK OFF 2016

Klarna har som tradition att varje år samla sina 1000 medarbetare från Europa och USA för att kicka igång hösten tillsammans. Occasion fick äran att för femte året i rad arrangera detta evenemang som 2016 ägde rum på Quality Hotel Friends i Stockholm. 

Utmaning

Klarnas återkommande inslag är maskeradtema där alla gästerna anländer utklädda. För oss på Occasion ligger utmaningen varje år i att toppa oss själva på kreativ nivå. Detta år byggde vi upp en unik miljö med ett tema som förmedlar den känsla som Klarna vill förmedla, samtidigt som vi anpassade den till alla åldersgrupper och nationaliteter på plats. 

Lösning

Lösningen blev således en inomhusfestival med ett unikt dekorkoncept med 6 olika avdelningar/teman och mat som passade därtill. För att sätta en bra festivalkänsla lades ett festivalprogram upp på stora scenen med olika talangfulla DJ’s och underhållningsakter. Utöver detta fanns det möjligheter för deltagarna att agera kreativt på en stor grafittivägg, jobba på lagandan i street basket, spela flipperspel i arkadhallen och utmana varandra i UV-rundpingis. En tävling för bästa utklädnad var ett givet inslag där vinnande laget fick ett speciellt pris, sig själva i 3D figurer. 

Resultat

Med 1000-tals nöjda medarbetare genom åren har vi på Occasion fortsatt förtroende att arrangera denna fantastiska tradition även under 2017. Håll utkik efter bilder på vår hemsida under hösten. Detta är en fest utan dess like!

 

Är du nyfiken på hur vi kan skapa ett unikt koncept just för er?
Skicka ett mail till fredric.holmgren@occasion.se